maanantai 15. heinäkuuta 2013

Ensimmäiset maalatut Chaos Space Marinet

Eli yksi maalauspäivä takana ja lopputuloksena 1 valmis terminaattori, 1 sorcerer ja 1 miltein valmiiksimaalattu Mutilator. Mutilaattorista pitää vielä vähän paikkailla maalausta.
Armeijanb väriteemana on Biel-Tan Green wash Zandri Dust pohjan päälle. Metallit ovat joko Warlock Bronzella tai Leadbelcherilla + Nuln Oil + drybrush vaaleammalla sävyllä.
Terminaattorin ihoriekale on Kislev Flesh + Biel-Tan Green + kislev flesh drybrush. Mutilaattorin masu on kislev flesh + Reikland flesshade + incubi green drybrush, ja suonet ovat kislev flesh + garroburg crimsom.

Terminaattori no1. oon aika tyytyväinen siihen miltä tämä loppujen lopuksi näyttää. GW.n washit ovat aika vekkuleita, kuten tuli näitten kanssa huomattua.Sorcerer. Saatan tulevaisuudessa ottaa tämän hahmon vielä muokkaukseen, koska siihen pitäisi saada vähän enemmän fiilistä. Pitää vaan suunnitella miten.


Mutilator. Maalausta pitää vielä paikkailla, mutta tässä vähän makua siitä miltä hahmo näyttää maaleissa. Oma suosikkini on joko suonet tai sitten hahmon monikätisyyden tuoma massa.Kokovertailua. Kuva vino, mutta kokoero hyvin nähtävissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti