sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Rising from the dead, CSM & GK

Ihan alkukäteen pahoittelut blogin hyytymisestä. On jäänyt viimeaikoina erinäisistä syistä figut vähemmälle, mutta nyt taas jatketaan.

Ekananakin katsaus Chaos Space Marineiden nykytilanteeseen. Maaleissa on 4 terminaattoria, sorcerer (jota kylläkin tulen vielä muokkaamaan), Forgefiend, Mutilator ja Tuphys itse. En ole vieläkään saanut käsiini zombeja, joten armeija on aikalailla paikoillaan. Hyllystä löytyy maalamatta vielä 4 termosta.


Sitten vähä tarkempia kuvia:

itse sotaherra Tuphys. Tuli ehkä vähän liian vihree, mutaa katotaan jos siihen jotain keksis

Mutta figu itse on enemmän kuin mahtava. Vaikkakin kuuluu fincast sarjaan, ei itselle tullut pahemmin viallisia vastaan. Pitäsköhän pistää lotto vetää...

Ja aikaisemminkin blogissa näkynyt mutilator. Ihana tulimagneetti joka yhdessä pelissä imi kokonaisen Tau armeijan tulen ennen kaatumistaan. 


Termokset rivissä

Tarkoitus siis saattaa Typhus combattiin ja/tai toimia pelotteena.

Ja parempaa kuvaa Forgefiendista. Näitä pitäs ehkä 1 tai 2 lisää hommmata...
Jees, ja sitten lisää uutuuksia, eli aikoinaan Kuopion Fantasiapelien Tale of Gamersiin hommattu Grey Knight armeija saa pintaansa uuden maalin, tavoitteena maalata ne uusiks ennen kuun viimeistä viikonloppua ja turnausta Oulussa. Itse värkätty Draigo, Grand Master, 14 Paladiinia, ja Dread Knight siis maalauslistalla. Helpo 2 000 pistettä.
Apothecary sai ekana värit niskaansa. Väriteema ei ole perus, koska mielestäni perus GK värit on vaan tylsät.


Ja tässä eka 4 psycannon paladiinista mitä armeijasta löytyy. Onhan se incinerator jees, mutta psycannon on silti se ikoninen ase joka vaan vetää puoleensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti